Новини

Запрошуємо на загальні збори Мережі ОГС «Місто змістів»

15.03.2023

Уже 29 березня о 16:00 відбудуться чергові загальні збори Мережі ОГС «Місто змістів». І це чудова можливість приєднатися до спільноти!

Представники та представниці Мережі мають реєструватись за посиланням ТУТ до 23 березня. Якщо ви організація, яка ще не належить до Мережі, але хочете до неї приєднатися, або якщо ви знаєте організації, які мають бажання долучитись до спільноти — двері Мережі ОГС «Місто змістів» гостинно відчинені.

Для цього вам потрібно зареєструватись ТУТ та подати заяву із необхідними документами. Перелік документів за посиланням: https://cutt.ly/mkYyC0D, зібравши — надсилайте їх на адресу hub.mistozmistiv@gmail.com

Якщо ж організація вже є членом Мережі, то її представники та представниці можуть обиратися до Координаційної ради, яка працюватиме протягом 2023 року. Форма зголошення на вступ до Координаційної ради ТУТ.

Членство у Мережі та в Координаційній раді це чудова нагода безпосередньо впливати на розбудову спілки та на Партнерство Мережі з міською радою, розвивати громадянське суспільство та створювати нові можливості в нашому місті. Це крутий досвід і можливість бути «на хвилі» всіх суттєвих подій в житті «Міста змістів» і Вінницької громади загалом.