Новини

Долучайтесь до обговорення проєкту плану реалізації Стратегії партнерства

02.03.2023

Мережу ОГС “Місто змістів”, інші громадські організації ВМГ, представників та представниць департаментів та структурних підрозділів Вінницької міської ради запрошують на зустріч, щоб разом обговорити план реалізації Стратегії партнерства між інститутами громадянського суспільства та Вінницькою міською радою на 2023-2024 роки.

Цей документ має на меті покращити взаємодію громадського сектору та міської ради та знайти шляхи найкращої комунікації та співпраці. Над його створенням протягом останнього місяця працювала робоча група, до якої увійшли представники та представниці громадських організацій, департаменту правової політики та якості міської ради та КП «Інститут розвитку міст».

Проєкт плану реалізації Стратегії партнерства виносять на загальне обговорення, щоб отримати конструктивні пропозиції та коментарі щодо його покращення. Документ знайдете тут: https://bit.ly/3ZzzMXu

Кінцевий термін надсилання коментарів: 7 березня, до 15:00.

А вже наступного дня, 8 березня, з 16:00 до 18:00 у хабі "Місто змістів" відбудеться зустріч-обговорення плану реалізації Стратегії партнерства між інститутами громадянського суспільства та Вінницькою міською радою на 2023-2024 роки.

Для участі в заході обов’язкова реєстрація тут: https://bit.ly/3kIIJio

Робота над доопрацюванням Стратегії партнерства між інститутами громадянського суспільства та ВМР і розробки плану її реалізації на 2023-2024 роки відбулася за ініціативи громадської спілки «Мережа організацій громадянського суспільства «Місто змістів» в межах грантового проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується Вінницьким регіональним центром інформації «Креатив» за підтримки ІСАР «Єднання» та Агентства США з міжнародного розвитку.

Стратегію партнерства між інститутами громадянського суспільства та міською радою вперше розробили у 2021 році. Над документом працювала робоча група, до якої увійшли представники та представниці громадських організацій та департаменту правової політики та якості ВМР, координував написання та розробку даного документу “Інститут розвитку міст”. Основною метою Стратегії є покращення спільної відповідальності громадянського суспільства та органів влади, що відповідає цілі Стратегії розвитку Вінницької міської територіальної громади до 2030 року.