Новини

Оголошено тендер на розробку Плану реалізації Стратегії партнерства між інституціями громадянського суспільства та Вінницькою міською радою

10.01.2023

Громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації “Креатив”», яка  є членом Громадської спілки «Мережа організацій громадянського суспільства “Місто змістів”», оголошує тендер на відбір експертки або експерта з розробки Плану реалізації Стратегії партнерства між ІГС та Вінницькою міською радою на 2023-2024 роки та консультацій щодо налагодження комунікації Мережі ОГС «Місто змістів».

Тендер оголошено в межах грантового проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується за підтримки ІСАР «Єднання».

Максимальна сума тендеру: 29 200 гривень.

Строк надання послуг:  січень-лютий 2023 року.

ВИДИ ПОСЛУГ:

  • Фасилітовані сесії (4 дні офлайн) з розробки Плану реалізації та консультації (12 год) з доопрацювання Стратегії партнерства між інститутами громадянського суспільства та Вінницькою міською радою на 2023-2024 роки.
  • Консультаційний супровід (4 дні) щодо налагодження комунікації всередині Мережі ОГС «Місто змістів» та з Вінницькою міською радою на 2023-2024 роки

ВИМОГИ до виконавців:

Зареєстровані суб'єкти підприємницької діяльності, які мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг та можуть їх надати у вказаний термін. Буде перевагою розуміння місії та діяльності Громадської спілки «Мережа організацій громадянського суспільства «Місто змістів» - https://mistozmistiv.vn.ua/stratehii.

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ:

Необхідно до 12:00 18 січня 2023 року надіслати на адресу kreativ.vinnitsa@gmail.com (тема листа «Тендерна пропозиція») такі документи:

  • Орієнтовну програму фасилітованих сесій з розробки Плану реалізації Стратегії партнерства.
  • Посилання на верифіковану реєстрацію на платформі Маркетплейс http://cd-platform.org/
  • Резюме із підтвердженим досвідом роботи від 2 років у розробці планів реалізації Стратегій та надання консультацій щодо комунікацій громадських організацій.
  • Реєстраційні документи ФОП, 3-я група оподаткування із відповідними КВЕД (Копія документа, що підтверджує державну реєстрацію - виписка, отримана не раніше 2022 р.; копія документа, що підтверджує податковий статус).
  • Тендерна пропозиція, заповнена за зразком: https://cutt.ly/j2Yzdge
  • Проєкт Договору про надання послуг.

Документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою та в електронному вигляді (у форматі PDF). Результати тендеру будуть повідомлять учасникам тендеру протягом трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою kreativ.vinnitsa@gmail.com до 16 січня 2023 року.