Новини

Екодискусія у хабі: як відходи перетворити в кошти

21.09.2022

У хабі "Місто змістів" відбулась екодискусія щодо того, як молоді реалізовувати свої екологічні проєкти та як навчитись на них заробляти.

Участь у заході взяли представники та представниці Вінницької молодіжної ради та активна молодь міста. Під час екодискусії учасниці й учасники ділились думками та дізнавались про те, що відбувається зі сміттям, чи потрібні заводи по переробці відходів та як взагалі працює система переробки, повідомили на сайті Вінницької міської ради.

«Молодіжна рада не могла залишитись осторонь екосвідомості. Адже молодь, як нікого іншого хвилює питання, що буде далі з нашою планетою. Тому, протягом усього року ми організовували ряд толок, акцій та інформаційно-просвітницьку діяльність. Цього разу вирішили організовувати саме таку форму колективного обговорення для небайдужих людей-активістів», - прокоментувала голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

Жителів громади закликали не залишатись осторонь екологічних заходів, які можливо провести лише спільними зусиллями влади, організацій, підприємців та місцевих мешканців.

Організатори заходу Вінницька молодіжна рада, відділ молодіжної політики ВМР та спікер заходу - Владислав Присяжний.

Фото з сайту Вінницької міської ради