Новини

Новорічна кава з мережею 2021

24.12.2021

Мапа напрацювань та досягнень, приємні спогади про заходи, які організовували громадські організації мережі потягом 2021 року, а також конкурси, імбирне печиво та тепле спілкування з думками про майбутнє Мережі ОГС «Місто змістів».

Саме так смакували Новорічну каву зі змістом Мережі у Hub Місто змістів. Кава зі змістом - неформальна зустріч для обміну новинами та обговорення актуальних тем громадської спілки.Голова Координаційної ради Мережі ОГС «Місто змістів» Галина Сегеда підсумувала цей рік та частково розповіла про заходи та проєкти, які були реалізовані громадськими організаціями Вінницької громади.

Представники та представниці громадських організацій мали нагоду поділитися своїми успіхами та проєктами, які стали для них перемогами та досягненнями. Менеджерка проєктів КП «Інститут розвитку міст» Oleksandra Lysa провела конкурс для усіх присутніх.

А «родзинкою» заходу стали дитячі новорічні фото громадських активістів та активісток, які зібрала Oksana Bondar, членкиня Координаційної ради.

«Дуже приємно, що Мережа розвивається, працює, налагоджує механізми співпраці з владою та рухається у правильному напрямку», - саме так у вітальному слові сказала про спілку Valentyna Tkachuk, директорка Інститут розвитку міст / Institute of Urban Development

Тож хай наступний рік буде ще продуктивнішим! Вдалих проєктів усім, творчих успіхів, розвитку та креативу! А найголовніше – міцного здоров’я та миру усім нам!З прийдешніми Різдвяно-Новорічними святами!