Новини

У Вінниці стартує безкоштовне навчання “Усе про тендерні закупівлі” від експертів “PROZORRO”

10.09.2021

Запрошуємо представників\предстаниць громадянського суспільства з Вінницької міської територіальної громади на безкоштовне навчання щодо участі у тендерних закупівлях.

У квітні 2021 року під час сесії Вінницької міської ради було затверджено Стратегію партнерства між інститутами громадянського суспільства та міською радою. На реалізацію проектів цієї Cтратегії з міського бюджету будуть виділятися кошти, а комунальне підприємство "Інститут розвитку міст" буде оголошувати тендери на їх реалізацію. Текст Стратегії за посиланням - https://bit.ly/3yRA0eE

“Інститут розвитку міст” переконаний, що проекти Стратегії мають виконувати саме громадські організації. Окрім того, пройшовши дане навчання, вони зможуть подаватись і на інші тендерні закупівлі, оголошені як органами місцевого самоврядування так і іншими бюджетними організаціями.

Дякуємо громадській організації "Спільна справа" за допомогу в організації навчання, на якому ви дізнаєтеся усе про тендерні закупівлі від експертів майданчика "PROZORRO".

Дата проведення - 16 вересня, початок - 10:00 (орієнтовна тривалість 4 години)
Де: Zoom (посилання буде надіслано зареєстрованим учасникам/-цям)

Реєстрація відкрита до 13 вересня, 18:00. Реєстрація за посиланням -
https://cutt.ly/fWLrmMY