Новини

У хабі завершилося навчання з впровадження Цілей сталого розвитку в стратегічні документи для працівників міськради

09.09.2021

«Свідомість кожної людини – основа досягнення цілей!» - таким був один із анонімних відгуків по завершенню серії заходів у хабі для Вінницької міської ради щодо адаптації та впровадження Цілей сталого розвитку в міських стратегічних документах.

Навчання було організовано Інститут розвитку міст / Institute of Urban Development, за підтримки проєкту Integrated Urban Development in Ukraine, який впроваджується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbHGIZ Ukraine за фінансування Урядів Німеччини та Швейцарії.

Протягом двох місяців працівники шести департаментів Вінницької міської ради та Інституту розвитку міст відвідали 21 практичне заняття, тривалістю по три години кожне. Загалом це 63 години колективної роботи. Під час цих занять сертифікована тренерка курсу Олена Данілова ознайомила учасників із національними та місцевими завданнями Цілей сталого розвитку, навчила їх читати індикатори, інтегрувати в міські програми та допомогла опрацювати певні стратегічні документи кожному з підрозділів.

Надалі тренерка створить методичний посібник з практичними рекомендаціями для Вінницька міська рада.

Дякуємо Департаменту енергетики, транспорту та зв’язку, Департамент ІТ Вінницької міської ради, Департамент економіки і інвестицій, Департаменту освіти, Департаменту охорони здоров'я, Департамент правової політики та якості Вінницької міської ради та «Інституту розвитку міст». Сподіваємося, що ми зможемо реалізувати отримані знання в своїх програмних документах!

news

Проект координувала Liubov Kolosova, експертка з екології та озеленення Інститут розвитку міст / Institute of Urban Development