Брати Капранови у Вінниці з презентацією роману

04.03.2020

Відомі українські письменники та видавці Брати Капранови відвідають місто Вінницю із презентацією нового історичного роману «Паперові солдати».

Презентація відбудеться двічі 9-го квітня:
10:00 - Педагогічний університет ім. М.Коцюбинського
18:00 - HUB "Місто змістів", що на Пушкіна 11

Про роман «Паперові солдати»:

УПА і Голлівуд, Волинь і Каліфорнія, Сталін і Дісней – що може поєднувати такі різні реальності?
Двоє молодих художників зустрічаються у Варшаві. Один з них – Білл Титла, син українських емігрантів зі США. Другий – Ніл Хасевич, молодий волинянин. Доля готує їм багато випробувань, але вони про це поки що не знають, натомість п’ють пиво та сперечаються про творчість.


Обираючи один з двох можливих шляхів, кожен дати з нас втрачає другий, але читачі роману «Паперові солдати» мають унікальну можливість пройти обома дорогами водночас – разом із Біллом Титлою потрапити на студію Діснея та взяти участь у створенні класики сучасної анімації – «Білосніжки», «Піноккіо», «Дамбо», або ж разом із Хасевичем залишитися в Україні, піти в УПА і стати її головним художником. Жити на фермі біля океану чи переховуватися у криївках, замітаючи сліди. Одружитися з голлівудською моделлю або все життя нести в душі невисловлені почуття.
Роман ґрунтується на реальних подіях.

Автор розповідають, що зобразили дві різні біографії, два різних життєвих шляхи, аби показати, що у Хасевича був вибір, і те, що він загинув за Україну, було теж його свідомим вибором.

Під час презентацій можна буде поспілкуватися з письменниками, придбати книги, відбудеться автограф-сесія: «Паперові солдати», «Справа Сивого», «Майдан. Таємні файли», «Мальована історія України», «Веселих свят», «Кобзар 2000», «Щоденник моєї секретарки», «Історія нашої Церкви».

Вхід вільний.