VELOFORUM 2019: ПРО ВПЛИВ ВЕЛОСИПЕДНОГО ТРАНСПОРТУ НА ЕКОНОМІКУ МІСТ

29.09.2019

5, 6 та 7 жовтня у Вінниці відбудеться Міжнародна конференція Veloforum2019 - це щорічна конференція на перетині транспортної політики, сталого місцевого розвитку та громадянського суспільства. Темою Veloforum 2019 є «Велономіка – вплив велосипедного транспорту на економіку міст». Уже доступна онлайн програма конференції

Протягом трьох днів на учасників та учасниць конференції Veloforum 2019 чекають:

  • лекції про міську велокультуру і дослідження економічного ефекту від розвитку велотранспорту, 
  • дискусії про тренди міської мобільності та альтернативний транспорт, 
  • воркшопи на тему проектування сучасних міських вулиць, створення bike-friendly офісу та креативного активізму
  • екскурсії, кава з експертами, виставка плакатів, вечірки та інше. 

Veloforum 2019 збере представників і представниць громадського сектору, органів місцевої влади та спеціалістів/ок містопланування і транспортної інфраструктури з різних міст України. Щоб взяти участь у Veloforum 2019 у Вінниці, ознайомтесь з умовами участі на сайті конференції: https://veloforum.org/registration/

Генеральний партнер події — Glovoapp Україна. Veloforum 2019 проходить за підтримки Представництва Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні, Посольства Королівства Данії в Україні та Швейцарської Конфедерації.

Нагадаємо, у 2018 році 10-й Veloforum  відбувся в Івано-Франківську, де зібрав понад 170 учасників і доповідачів з 8 країн. Були представлені 54 населених пункти України. У попередні роки конференцію приймали Миколаїв, Харків, Кривий Ріг, Львів, Полтава, Євпаторія, Київ, Івано-Франківськ та Луцьк.

Довідка:  U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») — це експертна громадська організація, яка просуває велосипед як безпечний зручний транспорт. Навесні 2019 року організація зробила ребрендинг. Нова назва U-Cycle відображає діяльність на трьох рівнях — індивідуальному, міському та національному, бо U-Cycle — це yoU, Urban, Ukraine. 

Контакти для ЗМІ: media@avk.org.ua, 097 793 05 69, Марина Блудша.