HR Friday: Бренд роботодавця у рекрутингу і не тільки

16.09.2019

#LvBS та магістерська програма МА in Human Resources & Organization Development запрошують 27 вересня о 18:00 на HR Friday y Вінниці на тему: «Бренд роботодавця у рекрутингу і не тільки» з Тетяною Пашкіною, HR-експертом, яка працює у сфері HR-маркетингу та аналітики.

Під час зустрічі ми:
🔸 обговоримо тренди та тенденції сучасного ринку праці України та найближчих сусідів;
🔸 оцінимо вплив репутації роботодавця на ефективність роботи з персоналом;
🔸 спробуємо знайти дієві інструменти для залучення колег у роботу над репутацією (брендом роботодавця).

Зустріч буде корисна для фахівців з персоналу, HR-маркетингу, з внутрішніх комунікацій та керівників цих функцій.

Коли: 27 вересня 2019 року, 18:00
Вартість участі в події: 250 грн|
Локація: HUB Місто змістів вулиця Пушкіна, 11

РЕЄСТРАЦІЯ: https://lvbs.top/05x

Ринок праці стрімко змінюється. Стабільним залишається констатування очевидного факту – це ринок пошукача, а не роботодавця. Тому ефективне залучення персоналу неможливе без системного будування репутації роботодавця. Але збудувати позитивний бренд роботодавця без залучення середнього та вищого менеджменту нереально. Тому з цифрами та аргументами по ринку праці ми будемо обговорювати шляхи щодо залучення колег – внутрішніх замовників до спільної роботи над брендом роботодавця. Це дасть змогу не тільки отримувати кращих кандидатів, але й зменшить плинність кадрів. Якщо врахувати, що згідно з дослідженням Ranstadt, 23% українців торік змінили роботодавця, а в цьому році прогнозується 36%.

Контактна особа: Кухтяк Катерина, kkukhtiak@lvbs.com.ua
Інформаційний партнер: Rabota.ua

Тетяна Пашкіна – HR-експерт сайту rabota.ua. За освітою інженер та психолог. У сфері управління персоналом – 20 років, останні 7 – працює у сфері HR-маркетингу та аналітики. Автор понад 1 000 публікацій, колуміст HB Бізнес, Forbes та інших медіа. Співавтор курсу «Як знайти роботу своєї мрії»