Новини

Новорічна “Кава зі змістом”

23.12.2018

Завершальну цьогорічну «Каву зі змістом» смакувала Мережа організацій громадянського суспільства «Місто змістів». Ще влітку вони об’єдналися задля розбудови партнерства із владою та спільної реалізації проектів для розвитку міста.

За годину до початку новорічного мережування, у хабі почали збиратися представники та представниці вінницьких ГО. На святкову зустріч вони підготували подарунки та смаколики, які дарували своїм колегам та колежанкам з громадського сектору.

Учасники та учасниці «Кави» розповіли про підготовку до реалізації платформ в рамках Партнерства.

Студентське братство презентували своє бачення «Сирих понеділків» та «Медіа школи для ГО», «Креатив» розповіли про найближчі теми в рамках «English for NGO», «Ділова Вінниця» поділились ідеями втілення зустрічей на актуальну ділову тематику, «Територія мам» та Вікторія Кравчук представили свої напрацювання по "Школі активних вінничан", ІРМ та «Подільська громада» трошки привідкрили завісу Форуму «Точки взаємодії», а «Освітній простір 2.0» - Форуму-ярмарки громадських організацій.

Хочемо нагадати, що всі інші платформ доопрацьовуються і потребують допомоги від інших членів та членкинь Мережі. Сподіваємося, що 2019 рік буде продуктивний та всіляко сприятиме розвитку громадянського суспільства та співпраці влади та громади.

Крім того, на «Каві» громадські організації поділились новинами своїх ГО, планами та проектами на 2019 рік та запрошували до співпраці.

Святкову атмосферу підсилила молодь з Пласту, які принесли до Хабу справжній Вифлеємський вогонь миру та передали усім присутнім.

Друзі, дякуємо, тепер ми запалимо його в Різдвяну ніч у власних домівках)

Після офіційної частини, Інститут розвитку міст приготував усім присутнім невеличкі подаруночки у вигляді брендованих чашок.

Сподіваємося, що тепер «Місто змістів» буде з вами, коли смакуватимете ароматною кавою чи запашним чаєм .

Завершилося усе гумористичною вікториною від Оксани Бондар, а головною складовою «Кави зі змістом» так і залишилося приємне спілкування, обмін енергією та тепла атмосфера святкового вечора.

До нових зустрічей у 2019 році!